Ogrlica INFINITY s imenom

14 252,30 Ft18 341,40 Ft
Prihraniš

Elegantna ogrlica INFINITY s personaliziranim imenom stvarno je jedinstvena. Izrađena je od srebra. Možete birati između zlata, srebra i ružičastog zlata te napisati tri imena voljenih osoba.

Več info:

  • Duljina ogrlice: 50 cm
  • Materijal: srebro 925
  • Vanjski sloj dodatno je pozlaćen s 14K ili posrebren (ovisno o odabiru)
  • 100 % hipoalergena, 100 % ne ostavlja mrlje na koži
  • Rok isporuke: 20 – 30 dana (vrijeme izrade + dostava)

Ako ogrlicu želite pokloniti, možemo je zapakirati u lijepu poklon kutiju. Po želji ćemo dostaviti vaš poklon primatelju, a podrazumijeva se da u paket nećemo priložiti račun tijekom isporuke. Račun ćemo poslati vama.

Zagotovljen varen nakup

Ogrlica s imenom djeteta ili druge voljene osobe.

Boja: 14K zlato / srebro / ružičasto zlato

Materijal: srebro 925

Duljina ogrlice: 50 cm

Dimenzija privjeska: /

Maksimalna dužina imena: 1.ime (6 slova), 2. ime (6 slova), 3. ime (6 slova)

Nije moguća personalizacija imena koja sadrže dijakritične znakove (č, ć, ž, đ).

Ogrlica s imenom djece ili drugih najmilijih odlično je iznenađenje ili poklon za sve. Ogrlica s imenom izrađena je od pravog srebra 925. Ako ogrlicu želite pokloniti, možemo je zapakirati u lijepu poklon kutiju.

Preporuke za upotrebu: Preporučujemo da nakit skinete prije kupanja/tuširanja, prije spavanja te prije sportskih aktivnosti kako se ne bi oštetio te kako bi što dulje ostao sjajan. Nakit ne ostavlja mrlje, ne gubi boju, ne ostavlja zelene tragove na koži i vodootporan je.

Cijeli postupak izrade personalizirane ogrlice i dostave na vašu adresu traje 20 – 30 dana. Ogrlicu ne možemo isporučiti prije tog roka. Ako naručite i druge proizvode, njih ćemo dostaviti u zasebnoj pošiljci. Zbog trenutne vanredne situacije na tržištu moguća su kašnjenja isporuke.

 

Dodatno:

Povrh svega, svoj poklon set možete nadograditi poklon listićima za izradu čije upute možete pronaći na našem blogu.

Po želji ćemo dostaviti vaš poklon primatelju, a podrazumijeva se da u paket nećemo priložiti račun tijekom isporuke. Račun ćemo poslati vama.

U slučaju personaliziranih proizvoda kupac nema pravo odustati od kupoprodajnog ugovora. U praksi to znači da za sve proizvode izrađene na zahtjev kupca potrošač ne može vratiti proizvod, već je obavezan platiti prema ugovoru. Ponuđač ne odgovara za nepravilno odabrane značajke prilagodbe (npr. pogrešno odabrana vrsta prilagođenog proizvoda, pogrešno odabran obrazac prilagodbe, pravopisne podrške, pogrešan datum itd.) pri naručivanju.

Nakit

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
Currently, we are not accepting new reviews
Shopping Cart